Seger i hemmapremiären!

Hemmapremiären bjöd på en berg-o-dalbana. Efter att ha legat under med 0-2 i halvtid lyckades Kosova IF vända till en 3-2 seger.

Första halvlek är en jämn halvlek. Kosova IF har ett litet spelövertag spelmässigt men efter 2 slarviga situationer lyckas Kulladals FF med distinkta avslut göra 0-2.

I andra halvlek tar Kosova IF tag över matchen. Det är i princip spel mot ett mål. Alla kontringsförsök av Kulladals IP avväpnas av Kosova IFs backlinje som gjorde ett utomordentligt bra jobb. Tilldelning kommer i form av nummer 10 Jeton Krasniqi, som härmed gör sitt första mål för iår. Vi hoppas på fler.

Kosova IF fortsätter pressa och lyckas komma runt på kanterna. 2-2-målet kommer från ett inlägg som dimper ner hos startdebutanten Valon Metaj, Kyligt lyckas han sätta den fint i mål. Kosova IF fortsätter att pressa och går för seger. Seger målet kommer efter att Jeton Krasniqi slagit till med ett riktigt kraftskott men som räddas av målvakten. Returen slår den ypperligt kvicka Lindi Mejzinolli in för seger med 3-2.

Det var inte en enkel seger, men rättvis. Ännu en 3-poängare inkasserad och Kosova IF blickar framåt.

Nästa match gästar örnarna BK Höllviken den 19 juni klockan 14.00.

O sa mirë me qen Shqiptar!