En plötslig förlust på Dalhems IP

Kosova IF gör sin bästa match hittills, som resulterar i förlust 1-0. Detta efter att BK Flaggs inbytte anfallare plockat upp en andra boll och plasserat den bakom Kosova IFs målvakt.

Förutsättningarna var fina inför dagens bortamatch mot BK Flagg. Solen sken, och vid seger går Kosova IF upp som serieledare efter 6 spelade omgångar. Det är Kosova IF som håller i taktpinnen och radar upp målchanserna i första halvlek men bollen vill inte in. I första halvlek går tyvärr Oskar Zubac ut p.g.a huvudskada.

Det är mycket samma i andra halvlek som första. Det är Kosova IF som radar upp målchanser, men det vill sig inte idag. En stor eloge till BK Flaggs målvakt som står rätt hela tiden. Med 10 minuter kvar av matchen dimper en andra boll plötsligt rakt ner på BK Flaggs ny-inbytte anfallare, han placerar den kyligt in i mål. Efter en mycket kort stund av brist på fokus blir det en 1-0 förlust mot ett BK Flagg som aldrig gav sig.

Nu tar vi en välbehövlig semester och laddar om batterierna. Det är mycket kvar av serien, hela 16(!) av 22 matcher kvar i denna sena upplaga av Division 4. Nästa match är mot Vellinge FF den 7 augusti kl 13.00 på Vellinge IP.

Jemi Nje!